Basisinkomen

Het Basisinkomen heeft veel voor en tegens. Er zijn veel meningen die uiteenlopen, en er wordt vooral geoordeeld over wat er niet allemaal gaat gebeuren als iedereen ineens een Basisinkomen heeft. “Positief” en “Negatief”. Iedereen in zijn unieke manier heeft gelijk met zijn uitingen en bevindingen over het Basisinkomen. Het is jou beleving zoals jij het nu ervaart. Wie ben ik om te zeggen dat dit verkeerd is?

Mijn kijk op het Basisinkomen en wat ik nou zo fascinerend aan dit alles vind is, wat het in iedereen los maakt en wat dit voor mij betekend.
Niets gebeurt zomaar. We hebben collectief ervoor gekozen om het Basisinkomen in leven te roepen. Of je er nu bewust van bent of niet…. Waarom hebben wij dit gedaan?

Voor mij voelt het dat wij ons aan het bevrijden zijn (Slaaf) en dit is een van de mogelijkheden om dit voor iedereen mogelijk te maken. En dan is niet de uitkomst (Basisinkomen) het belangrijkste maar de weg erna toe!
Het is een manier om weer te voelen hoe onafhankelijkheid voelt, verantwoordelijkheid voor jeZelf te nemen, je passie te leven, jou ruimte in te nemen….. Dit zijn een paar ingrediënten die je her-inneren hoe het leven hoort te zijn, die je weer leren voelen wie jij bent en waar je recht op hebt.

Wat is de Weg erna toe?

Kijk in de spiegel en zie/voel wat het Basisinkomen met je doet, wat het van jeZelf laat zien/voelen. Wat komt er aan het ‘Licht’ wat nog verborgen is en gezien wordt.

  • Wat betekend Geld voor jou?
  • Kan jij het zomaar ontvangen?
  • Wil jij het wel ontvangen of neemt het je de mogelijkheid om bepaalde ervaringen niet te kunnen doen?
  • Kan je wel de oude patronen loslaten of heb je de overtuiging dat je het nog op de oude manier moet doen?
  • Is het eng om het onbekende (nieuwe) tegemoet te treden?

De beweging en de energetische schoonmaak is hierdoor in gang gezet . Voor mijn gevoel is dit heel belangrijk omdat het de weg vrij maakt om bijvoorbeeld het Basisinkomen te kunnen realiseren, maar het maakt vooral ons Zelf vrij. Alles wat nog losgelaten dient te worden om het Nieuwe uiteindelijk neer te kunnen zetten wordt op die manier losgelaten. Door de beweging (energetisch) ontstaat er een steeds krachtiger energetisch veld waar de mogelijkheid door ons geschapen wordt onze ruimte in te nemen zoals het bedoelt is. Wij doen dit, eerst in ons Zelf en dan zie je het in de buitenwereld, via het Basisinkomen bijvoorbeeld.

En of het Basisinkomen er uiteindelijk wel komt? ….Wij zijn op Weg en dat is belangrijk en waarschijnlijk ontstaan onderweg nog veel mooiere dingen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s