HET BOVEN EN BENEDEN KOMT SAMEN DEEL 4

Het 4de schilderij. 4 staat voor mij voor het thuiskomen, de Thuisbasis. En dit schilderij voelt zo dat de oorspronkelijke Basis/Fundering NU geboren is om thuis te komen in ons Zelf. Dit is voor mij, sinds het ontstaan van het schilderij in augustus, goed voelbaar.

Voor mij voelt het schilderij zo dat de onderste en de bovenste chakrakleuren tot het geel (zonnevlecht/krachtcentrum) samenkomen, waardoor in het krachtcentrum een opening in de vorm van een vagina ontstaat, die de geboorte, vanuit het onbevlekte veld (wit), van de ‘nieuwe’ Mens laat zien. Het kosmische en aardse Hart zijn Een.

Het kleine kosmische Hart (goud) is aan het integreren in de fysieke wereld (rood Hart) en ontplooit zich (gouden rand van het hele Hart) tot de ‘nieuwe’ kosmische Mens in de fysieke Aardse vorm.

De uitbarsting hiervan (stralen) gaat dwars door alle lagen heen. Zo boven als ook beneden. Al onze multidimensionale lagen zijn aangeraakt en erbij betrokken zodat alles wie wij in Oorsprong Zijn kan integreren in ons fysiek Aards lichaam.

Ik heb de intensiteit van het transformatieproces bijzonder in de afgelopen 2 maanden, o. a. heel fysiek, gevoeld.
Het zijn onstuimige Tijden die iedereen op zijn manier ervaart en jezelf koesteren en bij jezelf zijn/blijven is dan ook aan te bevelen.

0141a6c2b59fa300a3c2a551286d0f3e3862debf67 (2)
Dit alles vindt plaats in de kosmische vrije (onbevlekte) ruimte en tegelijkertijd in de vrije ruimte in ons Zelf op alle multidimensionale lagen.
Het Onbevlekte energieveld is voor mij een neutraal veld, heel puur. Er is nog geen bewustzijn aanwezig.
Wij hebben op een bepaald niveau dit veld geschapen/gecreëerd om er vanuit ons oorspronkelijk Mens Zijn de invulling te kunnen geven die nodig is voor het integreren van ons kosmisch Mensbewustzijn in ons fysiek Aards lichaam. Dat is, zoals ik het waarneem, wat we met z`n allen bewust of onbewust aan het doen zijn.

De vrije ruimte in jezelf creëer je door al het oude los te laten. En dat gaat heel diep omdat wij al eonen met het oude verbonden zijn.
Los laten betekend voor mij er emotioneel, mentaal en spiritueel los van te zijn (onthecht) en het te laten voor wat het is, in erkenning en waardering wat het je aan ervaringen en inzichten van jezelf heeft laten zien.

 

Als je het schilderij een slag draait dan lijkt het op een oog.

0141a6c2b59fa300a3c2a551286d0f3e3862debf67

Voor mij voelt het als ons oorspronkelijk kosmische oog wat in verbinding staat met de pijnappelklier in het fysieke Aardse lichaam. Vanuit dit onbevlekte veld creëren wij een vernieuwende nog niet gekende blik/visie (bewustzijn) waaruit onze nieuwe innerlijke en daardoor ook uiterlijke wereld ontstaat. Het is een beweging van binnen naar buiten.
Maar omdat het zich hier om een geboorteproces handelt dient het zich te ont-wikkelen, zoals alles wat net geboren is.

Het is het verkennen van ons WareZelf in een fysiek Aards lichaam. De nieuwe wereld in onszelf, die zich hierdoor laat zien, voelen en ervaren, wat soms beangstigend kan zijn maar ook tegelijkertijd fascinerend, boeiend en vooral is het iets wat, zoals ik het zie, we in onze huidige vorm nog nooit zo hebben ervaren.

Het zijn boeiende tijden en ik wens jou een fijne, inspirerende en vooral inzichtelijke tijd.

Heb je vragen of wens je ondersteuning in een of ander proces waar je op dit moment inzit en er zelf niet uitkomt, dan kan je via www.ninasieger.nl contact met mij opnemen.

Hartelijk dank voor je interesse en misschien tot het volgende artikel/schilderij.

Namastè

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s