Mijn visie (op dit moment) van het ontstaan van de Nieuwe Aarde

Graag deel ik mijn visie die ik op dit moment heb, hoe de Nieuwe Aarde ontstaat. Wie weet deel jij deze kijk van het ontstaan van de Nieuwe Aarde met mij of inspireert het jou je eigen visie bewuster te zien.

Ik ga eerst terug in ‘de Tijd’ om een beeld te schetsen hoe Alles, voor mij, in verbinding staat. Deze inzicht voelt voor mij belangrijk voor het zien hoe en waarom de Nieuwe Aarde aan het ontstaan is. Het is een hele korte belichting van onder benoemde Themen die op het moment van het schrijven relevant voelen.

Wij leven als Zielen-Zelf, Bron-Bewust-Zijn in ons fysiek-Aards-Lichaam hier op Aarde in een 3d ervaring. De Aarde op zich is Multidimensionaal, net als Wij.

Wij zijn in een voorgeprogrammeerd, gemanipuleerd Aards-Lichaam geïncarneerd. Zoals ik het waarneem is dit bewust gebeurt.
De oorspronkelijke programmering is nog aanwezig en ligt besloten in de Cellen/DNA van het fysiek-Aards-Lichaam.
Hierdoor zijn wij in een Lichaam terecht gekomen wat niet (of voor een gedeelte) aansluit op onze eigen oorspronkelijke Energiefrequentie/Bewust-Zijns-Energie/Bron-Energie. Dit houdt in dat wij in loop van onze levens de Frequentie van de fysieke vorm, het Aards-Lichaam, aan het aanpassen zijn naar onze oorspronkelijke Energiefrequentie. Op die manier zijn wij ook de Energiefrequentie van al onze (Licht)Lichamen aan het aanpassen.
Voor mij is het een kosmische Wet dat alles weer naar de Oorsprong (oorspronkelijke Bron-Energie) terug gaat en het proces van aanpassing in het fysiek-Aardse-Lichaam begint daarom zodra wij geboren worden.
Het fysiek-Aardse-Lichaam is inmiddels zo geëvalueerd dat het best hoge Bewust-Zijns-Energieën aan kan. Hierdoor is het mogelijk dat steeds meer Mensen vanaf hun geboorte een groot deel (steeds meer) Bewust-Zijns-Energie in het fysieke Lichaam kunnen integreren wat blijvend is. (Hoeveel dat is, is heel individueel)

Eigenlijk zijn wij dus constant bezig om onze Bewust-Zijns-Energie in het fysieke Lichaam te integreren en in balans aan het brengen. Hiervoor moeten wij wel de programmeringen/blokkades opsporen en transformeren naar de oorspronkelijke blauwdruk/programmering. Maar als Mensen nog onbewust zijn gebeurt het niet en zorgt het in alle Lichamen (we hebben heel wat Lichamen als Multidimensionaal Wezen zijnde) voor onbalans. Dat laat zich uiteindelijk in manifeste vorm via het fysieke Lichaam in alle vormen van ‘Ziektes’ zien. De blokkades ontstaan eerst in onze energetischen Lichamen en als dat niet opgemerkt wordt (onbewustheid), geeft het fysieke Lichaam het aan door ‘Ziek’ te worden. Ons fysieke Lichaam is dus eigenlijk het laatste ‘Signaalstation’ voor dreigende gevaren (Ziektes).
Ziekte in die zin zoals wij het ‘geleerd’ krijgen bestaat niet. Het is een energetische onbalans van al je Lichamen. Wordt het al in energetische vorm herkent kan het makkelijker weer in balans worden gebracht. 

Dan komt de Ego-energie in het spel. Deze energie is ooit gecreëerd tijdens de val van ons Bewust-Zijn, wat een manipulatie, door de Annunaki uitgevoerd, (die onder invloed van de Archontische-Energie staan) is geweest. Ons DNA werd gemanipuleerd door van 12 strengen 2 actief te houden en 10 strengen van ons Bewust-Zijns-Veld te ontkoppelen, te deactiveren. Dat betekend dat ons Bewust-Zijn op het minimum beperkt werd en wij zo makkelijk te handelen waren (Slaven/controle).
De Ego-energie kon zo door onze onbewustheid de taak van onze Bewust-Zijns-Energie overnemen en bepaalde zo ons Leven (en dat doet het nog steeds op alles waar wij nog Onbewust zijn) onder sturing van Krachten (Archontische Bewust-Zijns-Energie) waar programmeringen van Angst-energieën ingezet werden. Angst is de enige energie die het Ego kan ontkrachten. De Ego-Energie was en is hierdoor nog steeds heel ontvankelijk voor manipulatie en laat/liet zich zo uitstekend (mis)gebruiken.
Wij hebben in loop van heel veel Levens de identiteit van het Ego aangenomen door onze opgelegde onbewustheid. En omdat de Ego alleen de Buitenwereld kan waarnemen, zijn wij het contact met onze innerlijke Wereld verloren/vergeten.

De van oorsprong Scheppende Wezens die Wij Zijn, scheppen en creëren vanuit de pure Liefde die Wij Zijn.  (Vanuit het fysiek-Aardse-Lichaam is dat via de Hart-Energie van binnenuit naar buiten) Door de Ego-energie speelde ons Leven zich alleen in de Buitenwereld en in ons Hoofd af en ons Hartcentrum verdichte meer en meer. We werden zo beïnvloed door wat wij in het Buiten waarnamen, dat wij steeds meer situaties gingen scheppen (onbewust) die de Angst-energieën gingen voeden. Van Buiten naar Binnen. De Angsten gingen hun eigen Leven leiden, en lieten (laten) zich in allerlei vormen in onze, door Angst creëerde, realiteit zien.
De Kracht van de Mens ligt in het Waarnemen. Als de onbewuste Mens vanuit Angst/Verdriet/Pijn Waarneemt, dan creëert zij onbewust situaties waardoor Angst/Verdriet en Pijn ook geleefd worden.  

In loop van vele Levens zijn wij door onze ‘Ego-identiteit’ zo getraumatiseerd geraakt dat die Angst-programma`s zichzelf in stand gingen houden en door bleven werken. (En nog steeds tot vandaag de dag.)
Het Ego-spelletje was op alle mogelijke manieren doorgespeeld, wat tot gevolg had dat bijna de hele planeet Aarde vernietigd werd. Hierdoor zijn ook extreme gevolgen voor de galactische Wereld (Oorlogen) ontstaan. Want wat hier gebeurt werkt ook door naar de Kosmos. Alles is met elkaar in verbinding. Toen werd er vanuit de galactische Wereld (door Ons wie wij zijn als kosmische Wezen) besloten om er een Einde aan te maken.

Wij zijn dus met zijn allen o.a. hier voor het deprogrammeren van de Angst-energie/Ego-energie/Archontische-energie. Het beëindigen van de Overlevingsprogramma’s. Hier werken wij al heel wat Levens naartoe.
Dit doen wij samen met onze Hogere Zelven die weer in verbinding staan met onze kosmische familie en alle andere kosmisch/galactische Wezens. Ieder van ons heeft zijn eigen Team. Het is een samenwerking op alle niveaus van het Zijn. Hoe bewuster wij worden, hoe meer contact wij krijgen met ons Ware Wezens-Essentie en alles wat erbij hoort. Wij zijn nooit alleen.

Het Bewustwordingsproces begint bij jeZelf en in jeZelf. Alle (Licht)Lichamen bevrijden van de opgelegde programmeringen en alles wat in loop van onze Levens om te overleven is ontstaan.
Wij staan NU aan het begin het ware LEVEN te creëren en te ervaren in al haar PRACHT!

Vanuit mijn innerlijk Weten weet ik dat wij alle zogenaamde donkere Energieën/Schaduwvelden, die allemaal verbonden zijn met de Archontische-Energie, dus ook de Archonten zelf, te Zien en te Erkennen dat ook hun oorspronkelijke Bron-Energie zijn. Want alles wat oorspronkelijke Bron-Energie is, is de Ware BRON. Alles gaat uiteindelijk weer terug naar de BRON maar dan in een verrijkte Nieuwe Vorm/Energie. Al die ervaringen waar wij zo diep voor zijn gegaan hebben een onmetelijke WAARDE voor het Geheel. Wij hebben de KRACHT en KWALITEIT om het donker door Erkenning weer de Weg naar het WARE LICHT te laten zien, zodat ook zij de gelegenheid krijgen om terug te keren.

Wij leven deze Weg. Wij laten zien dat het kan. Wij creëren alle kansen, voor Iedereen!  Wij bevrijden ons Zelf door onze eigen Schaduw (alle weggestopte Delen die wij niet willen zien en/of voelen) te erkennen en daardoor vinden wij de Weg naar ons WARE ZELF terug.
De Weg erna toe is, vanuit dit fysiek-Aardse-Lichaam, via de Hart-Energie. Het openen van ons Hart gaat gepaard met het bevrijden van al onze (Licht)Lichamen en zo ervaren wij weer de Liefde van ons Zelf. De WARE LIEFDE die wij Zijn.

Door deze Ware Liefde te Leven/Zijn, zijn wij instaat de Nieuwe Aarde in ons Zelf te laten ontstaan. Hoe Lichter het in ons wordt, hoe meer je Hart open gaat. Door alles los te laten wat niet meer bij je hoort, hoe meer kan zich de Nieuwe Aarde in ons ontvouwen. En door onze Ware Liefde weer te voelen, voelen wij ook de Nieuwe Aarde in ons Hart. Nemen wij Waar, creëren wij  vanuit deze prachtige Energie het Nieuwe Leven, de Nieuwe Aarde. Stap voor Stap!

Hartelijk Dank voor het lezen van mijn artikel.  love-vibrations

 

Heb je vragen of commentaar, dan kan dat via mijn website www.ninasieger.nl

Het is een tamelijk beknopte versie die om veel meer verdieping vraagt.
Als je geïnteresseerd bent in meer verdieping via mij, dan bestaat de mogelijkheid om o.a. aan mijn Bewustwordingstraject ‘Bewust-Zijns-Weg van Zelfreflectie naar Zelfrealisatie’ deel te nemen.
Meer informatie hierover is op mijn website www.ninasieger.nl te vinden.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s